A zenekar mellett a Mikulás volt a sláger

 Kategória: Egyéb

Rendkívül lelkes közönség látogatott a Lukács Iskola ebédlőtermébe, ahol a Nemak Kupa Karácsony hagyományos ünnepi műsora és ajándékosztása zajlott.

Győr első számú általános iskolai futsalsorozatának résztvevői az ősszel közel három hónapon keresztül küzdöttek a minél jobb helyezésekért, ezúttal azonban együttes erővel énekeltek, táncoltak és kiabáltak a különböző műsorszámok alatt.

A köszöntők utáni első fellépő, a Lukács Zenekar vezetője ugyanis a kitartóan éneklők és táncolók felé szaloncukrokat dobált, ezzel a lehetőséggel pedig a fiatalok több mint fele élni kívánt. A többszáz néző nagy része még az előadás közben hozzá is jutott a finomságokhoz.

A BRO’n’SIS Tánciskola műsorát is vastaps kísérte, a legnagyobb ováció azonban a Mikulást, a szintén szaloncukrokat dobáló krampuszait, valamint segítőjüket, a kis robot NAO-t fogadta. Miután NAO is elénekelte karácsonyi dalát, Szentpéteri Marianna, a Lukács Iskola igazgatója következett, aki részletesen bemutatta, milyen ajándékokkal kedveskedett a Nemak Győr Kft. a gyerekeknek.

Az alsósok és a felsősök csomagjaiban a szokásos nemakos sportszárak mellett egyaránt volt kulacs, zseblámpa és egy-egy nagy tábla csoki. A kicsik mindezt két, a nagyok zöld Nemak-címeres hátizsákban kapták. Azoknak a játékosoknak, akik nem tudtak részt venni az eseményen, felkészítő tanáruk vitte el az ajándékokat.

Tavasszal ismét egymás ellen léphetnek pályára a fiatalok, a közel 700 gólt újabb két hónapon keresztül követhetik az újabbak. A Nemak Kupa tavaszi szezonja 2019. február 5-én, kedden folytatódik a szokásos helyszínen, a Lukács-Nemak Sportcentrumban.