Alsóházi rangadók szezonzárásként

Kategória: Egyéb

Befejeződött az alapszakasz a Nemak Kupa idei szezonjában, két korcsoport alsóházi rájátszása pedig egészen kiváló mérkőzésekkel kezdődött meg.


Az I. korcsoportban nincs ilyen jellegű bontás, a hat csapat ősszel és tavasszal is egyszer-egyszer játszik egymás ellen. Egy kör után az ETO Reménységek, a Győrzámoly és a Szabadhegyi Iskola állnak a dobogón.

A IV. korcsoportban az utolsó pillanatokban dőlt el, hogy a Fekete Iskola 1-es csapatához kik csatlakoznak a Felsőházban. Végül a Kazinczy, a Kölcsey és a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola mellett a Fekete Iskola másik két csapata is kvalifikálta magát.

A II. és III. korcsoportban már az alsóházi rájátszás is megkezdődött, méghozzá remek találkozókkal. A kisebbeknél kiegyenlített küzdelem folyik, az első és a harmadik helyek között mindössze egy pont van, a nagyobbaknál pedig a Móricz mögött alakult nagy verseny a második helyért.

A következő forduló már jövőre, február 6-án lesz, a 2017-es évet a hagyományos Nemak Kupa Karácsony zárja december 13-án, 17 órától.