Aranyérmes a Kölcsey és a Gyárvárosi

 Kategória: Egyéb

Véget értek a küzdelmek a Nemak Kupa I. és III. korcsoportjában, utóbbiban óriási meglepetéssel.

A legkisebbeknél nagy előnyről várhatta az utolsó fordulót a Kölcsey Iskola és egy döntetlennel, valamint egy győzelemmel biztosította is az első helyét. A Szabadhegyi ugyan megverte a bajnokot, ám a második helynél így sem tudott előrébb végezni – azért sem, mert a bronzérmes Fekete Iskola csapata pedig őket verte meg.

A III. korcsoportban rájátszás során dőltek el a helyezések, először az Alsóházban. Itt a győrzámolyi Petőfi Iskola esélyeshez méltóan mindhárom mérkőzését megnyerte, a Radnóti és az Audi Iskola között viszont sem a pontok, sem a gólkülönbség nem döntött – több lőtt góllal végül utóbbi lett a második.

A Felsőházban borult a papírforma. A továbbjutást a Győrzámoly ellen az utolsó fordulóban kiharcoló Gyárvárosi visszavágott a tavalyi vereségért és nagy meglepetésre a Fekete Iskola mindkét csapatát legyőzte, ezzel egyben az aranyat is megszerezve. A Szabadhegyi Iskola ugyan a bajnok ellen szoros meccset játszott, de a felsőházi negyedik helynél így sem tudott előrébb végezni.

A középiskolásoknál is sor került egy újabb fordulóra, de bajnokot még nem hirdethetünk – igaz, a Krúdynak három meccsből elég lesz egyetlen győzelem a biztos elsőséghez.