Az utolsó fordulókra maradt a döntés

 Kategória: Egyéb

A Nemak Kupa 2017/2018-as idénye minden eddiginél nagyobb izgalmakat tartogat, a tavaszra kialakult hét csoportból ugyanis a februári fordulók során egyikben sem dőlt el az első hely sorsa.

A legkisebbeknél az ETO Reménységek hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát, de a győrzámolyi Petőfi Iskola is csak két vereséget szenvedett, így van még esélye a zárónapon az előzésre.

A II. korcsoport felsőházát magabiztosan vezeti a Kölcsey, az Audi és a Fekete Iskola azonban még utolérhetik. Az alsóházban teljesen kiszámíthatatlan, mi fog történni, az első és harmadik helyezett között egyetlen pont a különbség.

A III. korcsoport felsőházának élén pontazonossággal áll a Győrzámoly és a Fekete 1, de még a Váci Iskola is odaérhet a dobogó tetejére. Az alsóházi rájátszást eddig százszázalékosan abszolválta a Móricz Iskola, talán az ETO Reménységek érheti még utol a győrszentivániakat.

A IV. korcsoportban a felsőházi listavezető jelenleg a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola, az üldözők azonban egy meccsel kevesebbet játszottak. Az alsóházban a Győrzámoly mindkét másik dobogóst meg tudta verni, ám ezzel együtt is csak három pont előnnyel várhatja az utolsó fordulót.

A győri általános iskolák futsalbajnokságából, a Nemak Kupából négy márciusi és két áprilisi játéknap van még hátra, amelyek során mindegyik csapat egyszer látogat még el a Lukács-Nemak Sportcentrumba.