Lezárult az alapszakasz, jöhetnek az ajándékok

 Kategória: Egyéb

A Nemak Kupa alapszakasza lezárult, két korosztályban pedig már az alsóházi rájátszás is megkezdődött. A sorozatban hamarosan téli szünet következik, a Nemak Kupa Karácsony azonban még hátravan.

83 mérkőzésre került sor a Nemak Kupa alapszakaszában, ez pedig elégnek bizonyult ahhoz, hogy mind a 35 csapat szerezzen legalább kettő gólt. Voltak persze, akik jócskán túlteljesítették ezt a számot, a Kölcsey Iskola I. korcsoportos csapata például 45-ször talált be az ellenfelek hálójába.

Itt, a legkisebbeknél, valamint a II. korcsoportban nincsen csoportbontás, vagyis tulajdonképpen mindenki a Felsőházban folytathatja. A III. és IV. korcsoportban a csapatok egyik fele a felsőházi, másik fele az alsóházi elsőségért küzd – utóbbiért már meg is kezdték a pontgyűjtést.

Februárban újabb négy játéknappal folytatódik az első számú győri általános iskolai futsalbajnokság, a 2018-as év azonban még tartogat egy fontos programot a gyerkőcök számára: a Nemak Kupa Karácsonyt. A hagyományoknak megfelelően a Lukács Iskolában gyűlnek majd össze a tanulók és felkészítő tanáraik, ahol rövid műsor után igazi nemakos ajándékokat kapnak mindannyian.

A Nemak Kupa Karácsony 2018. december 11-én, kedd 17 órakor kezdődik a Lukács Iskola ebédlőjében. Minden játékost, szülőt és felkészítő tanárt szeretettel várunk!