Pontazonosságok Karácsony előtt

 Kategória: Egyéb

Minden eddiginél szorosabb küzdelmet hozott a Nemak Kupa idei őszi szezonja, amely során mind a négy korcsoportban azonos pontszámmal végzett kettő vagy három csapat.

A legkisebbeknél ez a jelenlegi állás még változhat, hiszen az első és második helyen álló, egyaránt 13 pontot gyűjtő Kölcsey és Abda is játszik még két mérkőzést a tavasszal. A bajnoki címről minden bizonnyal kettejük versenyfutása fog dönteni.

A nagyobbaknál a Felső- és Alsóházba jutásról döntöttek az őszi mérkőzések, több helyen kivételesen izgalmas végkimenetellel. Érdekes módon mindenhol az A csoportban végzett ugyanannyi ponttal a csapatok egy része.

A II. korcsoportban az Audi, a Szabadhegyi és a Kölcsey is 6-6 pontot gyűjtött, előbbi kettőnek ez Felsőházat ért, utóbbi viszont rosszabb gólkülönbsége miatt csak az Alsóházban folytathatja.

A III. korcsoportban a Fekete Iskola két csapata mellett az Audi is 9 ponttal végzett, de szerencséjükre ebben a korosztályban három továbbjutó volt a csoportokból, így mindegyik csapat pályára léphet a Felsőházban.

A IV. korcsoportban a Fekete Iskola 1-es csapata magabiztosan nyerte csoportját, mögötte viszont két felvidéki magyar csapat, valamint a Fekete 2 is 5 pontot gyűjtött. Végül a győriek és a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola jutottak a Felsőházba, a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola az Alsóház első kiemeltjeként várja a folytatást.

A februári folytatás előtt idén sem maradhat el a Nemak Kupa Karácsony. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is a Lukács Iskolában gyűlnek majd össze a játékosok és felkészítő tanáraik, a karácsonyi műsort pedig az ajándékok kiosztása követi.

A Nemak Kupa Karácsony 2019. december 10-én, kedden 17 órakor kezdődik a Lukács Iskola ebédlőjében. Minden játékost, szülőt és felkészítő tanárt szeretettel várunk!